|
Středa, 19 listopad 2008 |
|
Všichni fanoušci a příznivci prosím tento článek je pro vás.
Čtěte zde
|
|
|
Pondělí, 17 listopad 2008 |
|
Já Harfist z boží (delťákový :-) - pozn. delt. ) ha (deltak bude hrat za Goaulda - pozn. Harf.) vůle admin vám přináším aktualizaci FAQ, provizorně je najdete zde, brzy je zařadím na tyto stránky, aktualizoval jsem sekce videa, a doplnil a upravil data v databázi, aktualizoval jsem sekci autoři, banery
Harfist
a já jsem přejmenoval a předělal sekci o SGW na sekci Specifikace SGW, promazal jsem tuny neaktualnich clanku, porovnal jsem to tu, dále jsem smazal sikci members, proste jsem provedl kompletni odtucnovaci kuru :-), udelal jsem obrazky pro nektere veci do dal harfist do databaze, ale hlavne jsem se naucis s redakcim systemem :-)
delta tuning force
|
|
|
Stargate Worlds - Neviditelnost |
|
Neděle, 24 srpen 2008 |
Video (rozhovor) o neviditelnosti v sgw najdete zde.
|
|
|
Pondělí, 11 srpen 2008 |
|
Combat and Cooperation! Video zde
InGame Footage A Mid-Level Instance Video zde
InGame Footage UI And Tutorial Video zde
|
|
|
Čtvrtek, 03 červenec 2008 |
Na netu se objevilo video které probírá naše milované sgw. Jsou tam i záběry přímo ze hry! Na video se můžete podívat zde.
|
|
|
Neděle, 29 červen 2008 |
|
Vytvoreno nove forum z duvodu velkeho poctu spambotu na starem. PhpBB2 se ted uz na mnoha strankach nepouziva, takze my jsme dalsi, co od teto verze fora upustili :)
Uzijte si nove forum na nove adrese http://forums.stargate-worlds.cz/
|
|
|
Pátek, 20 červen 2008 |
Bylo přidáno 6 obrázků do galerie/Oficiální Screenshots. A byli vytvořeny sekce Questy a Nepřátelé.
|
|
|
Sobota, 07 červen 2008 |
Blíží se léto a Firesky oznámilo, že bude publikovat nové informace o SGW.
Nové planety, schopnosti, další informace ohledně Op-CORE a hodně nového přinese během několika událostí v létě. Takže sledujte novinky na Stargateworlds.com a hned poté i na naši stránkách !!
|
|
|
Středa, 04 červen 2008 |
|
Byla kompletně přepracována sekce Guilda a přidány její loga v nové kategorii v galerii.
|
|
|
Jakou uniformu byste rádi ? |
|
Neděle, 01 červen 2008 |
|
Na foru oficiálních stránek SGW se rozjela diskuze, podporovaná přímo vývojáři. Několik concept artů uniforem již bylo odhaleno anyní se můžete přidat do diskuze v tematu Jaké uniformy byste rádi viděli ve hře ?
Jaké další uniformy ve hře budou se můžete podívat zde na exluzivní renderovanou zbroj vojáka (nejedná se o concept art, takle voják bude vypadat ve hře :)
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>
|
| Výsledky 1 - 10 z 30 |