Novinky  

Guilda!

124

členů

Main Menu
Novinky
Hlavní strana
Články
FAQ
Specifikace SGW
- - - - - - -
Galerie
Videa
Downloads
Fórum
Guilda
- - - - - - -
Oficiální web SGW
Autoři, Bannery
Beta
Beta info
Registrace do bety
Databáze
Svět
Frakce a Rasy
Povolání
Zbraně
Questy (úkoly)
Nepřátelé
Další menu
Kdo je zde?
2 hosté
mod_vvisit_counterDnes126
mod_vvisit_counterTento týden847
mod_vvisit_counterTento měsíc5416
mod_vvisit_counterCelkově52221

Novinky
Nový admin team
Středa, 19 listopad 2008

Všichni fanoušci a příznivci prosím tento článek je pro vás.

Čtěte zde

Aktualizace 17.11.2008
Pondělí, 17 listopad 2008

news.jpgJá Harfist z boží (delťákový :-) - pozn. delt. ) ha (deltak bude hrat za Goaulda - pozn. Harf.) vůle admin vám přináším aktualizaci FAQ, provizorně je najdete zde, brzy je zařadím na tyto stránky, aktualizoval jsem sekce videa, a doplnil a upravil data v databázi, aktualizoval jsem sekci autoři, banery

Harfist

a já jsem přejmenoval a předělal sekci o SGW na sekci Specifikace SGW, promazal jsem tuny neaktualnich clanku, porovnal jsem to tu, dále jsem smazal sikci members, proste jsem provedl kompletni odtucnovaci kuru :-), udelal jsem obrazky pro nektere veci do dal harfist do databaze, ale hlavne jsem se naucis s redakcim systemem :-)

delta tuning force 

Stargate Worlds - Neviditelnost
Neděle, 24 srpen 2008
news.jpgVideo (rozhovor) o neviditelnosti v sgw najdete zde.

Nová videa!!!
Pondělí, 11 srpen 2008

news.jpgCombat and Cooperation! Video zde

InGame Footage A Mid-Level Instance Video zde

InGame Footage UI And Tutorial  Video zde

Video ze hry!
Čtvrtek, 03 červenec 2008
news.jpgNa netu se objevilo video které probírá naše milované sgw. Jsou tam i záběry přímo ze hry! Na video se můžete podívat zde

Aktualizace: 29.6.2008
Neděle, 29 červen 2008

pokus.jpgVytvoreno nove forum z duvodu velkeho poctu spambotu na starem. PhpBB2 se ted uz na mnoha strankach nepouziva, takze my jsme dalsi, co od teto verze fora upustili :)

Uzijte si nove forum na nove adrese http://forums.stargate-worlds.cz/

Aktualizace: 20.6.2008
Pátek, 20 červen 2008
pokus.jpgBylo přidáno 6 obrázků do galerie/Oficiální Screenshots. A byli vytvořeny sekce Questy a Nepřátelé.

Velké novinky, v létě !
Sobota, 07 červen 2008
news.jpgBlíží se léto a Firesky oznámilo, že bude publikovat nové informace o SGW.
Nové planety, schopnosti, další informace ohledně Op-CORE a hodně nového přinese během několika událostí v létě. Takže sledujte novinky na Stargateworlds.com a hned poté i na naši stránkách !!

Aktualizace: 4.6.2008
Středa, 04 červen 2008

pokus.jpgByla kompletně přepracována sekce Guilda a přidány její loga v nové kategorii v galerii. 

Jakou uniformu byste rádi ?
Neděle, 01 červen 2008

news.jpgNa foru oficiálních stránek SGW se rozjela diskuze, podporovaná přímo vývojáři. Několik concept artů uniforem již bylo odhaleno anyní se můžete přidat do diskuze v tematu Jaké uniformy byste rádi viděli ve hře ?

Jaké další uniformy ve hře budou se můžete podívat zde na exluzivní renderovanou zbroj vojáka (nejedná se o concept art, takle voják bude vypadat ve hře :)  

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 10 z 30

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!
Shout Box
Latest Message: 2 hours, 25 minutes ago
  • Wodewer : Vysel novy newslatter , tak oh muzeme prelozit ? :-.D
  • delta tunin : mame TSko sice tam nikdo nechodi ale dekujem :)
  • LauncherCZE : Zdravim lidi... jak tahle ctu tak CD keye moc casto nezasilaji.... kde se to da koupit (link) nejak sem to tam nenaklikal... btw nepotrebuje vase gilda ventrilo? nebo teamspeak? :) )... jinak asi se k vam pridam sem velkej fanda SGA a SG1 :D
  • Martins : ja mam uz dlouho premium i na fileplanet, dej link pak bychom meli dalsi klic :)
  • Harfist : takze ok regnes se a cekas je velmi nepatrna sance ze se do bety dostanes (timto zpusobem se z nasi guildy do bety nikdo nedostal) dalsi moznost je vysolit 20 dolacu a mit betu jistou, timto zpusobem se dostal do bety martins a behem par dni se do bety dostanu tak i ja, pak sem slysel neco o fileplanet ale ta me prijde tak neprehledna ze bych to neriskoval...
  • Wodewer : ledna, ale neni to jiste, asi to budou porad odkladat jako closed. Do closed se ted dostanes max pres TTH ale to musis cekat a platit a pres ofi stranku a tam cekas a asi se nedockas ... pokud se do bety da dostat i odjinud, napiste odkud ... stejne je ale plna chyb
  • Wodewer : do
  • Wodewer : Asi o
  • Harfist : at do ledna?
  • Magnat : me to trvalo dost dlouho nez jsme si dovykl je nepsat, jinak ano po registraci na techto hernichh webech se da jeste do closed dostat, ale ja bych stejne pockal az na open

You have to login before you can shout!

Hledat
Náhodný obrázek
Partneři
mmorpg-world
SGWG
Reklama

Stargate-worlds.cz